Aanbod

Onze aanpak en partners

In samenwerking met ervaren consultants (oa. Accenture), hoog-
gekwalificeerde professionals (oa. Kenneth Smit Training) en deskundige specialisten (Vision2Work) ondersteunt Weisz Consultancy organisaties die hun dienst- of productportfolio op een winstgevende wijze willen optimaliseren en verduurzamen.

In onze dienstverlening richten wij ons op het vertalen van uw visie, missie en strategie in een helder plan en vervolgens in meetbare resultaten dmv praktische meetpunten. Met deze prestatie-indicatoren kunt u sturen naar de gewenste doelen. Hierdoor kunt u anticiperen ipv reageren. Bedrijfskansen identificeren EN verzilveren.

Onze  integrale benadering biedt u naast een helder plan ook een meetbaar resultaat. Met ondersteuning van ons netwerk EN een bewezen aanpak kunnen wij daarom markgerichte verbeteringen binnen uw organisatie versnellen en uw kans op succes vergroten.

.

Ons aanbod

1) BedrijfsScan
Identificeren van bedrijfskansen en beschrijven hoe ze “verzilverd” kunnen worden. Wij bieden u geen complexe analyses, maar relevante informatie.

2) Commercialisatie
Uitwerken van de bedrijfskansen in een product-, dienst- of bedrijfspropositie. Resultaat is een plan waarin financiële, organisatorische, marketing of operationele aspecten zijn onderbouwd. U heeft dus overzicht van de bedrijfskansen plus praktische meetpunten. U kunt nu deze kansen gaan “oogsten”.

3) Projectmanagement
Organiseren en managen van de commercialisatiefase en de startfase van de uitvoering van het plan. Resultaat is een operationeel product, dienst of bedrijfsactiviteit dat beheerd kan worden door uw organisatie.

4) Incubatie
Uitvoeren van het plan door (voor een bepaalde periode) ‘hands-on’ de rol van concept- of probleem-eigenaar op te pakken.

5) Innovatiemanagement
Vergroten van de innovatiekracht door kennis en vaardigheden in het scouten van ideeën en het ontwikkelen van innovaties. lees meer

6) Matchmaking
Bij elkaar brengen van innovatie en marktpartijen, die de innovatie in hun portfolio willen opnemen.

.

Contact

Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze vrijblijvende BedrijfsScan, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met één van onze senior consultants.

E: weiszconsultancy@gmail.com

M: +31(0)6 – 48 34 40 69

.

Advertenties