Organisatie

Organisatie

Weisz Consultancy heeft gekozen voor een netwerkstructuur van zelfstandig opererende en zeer deskundige partners. Dit zijn ervaren consultants (oa. Accenture) en professionals (oa. Kenneth Smit Training). En tevens specialisten op het gebied van het inrichten van Enterprise Performance Management binnen organisaties: Vision2Work.

Vanuit deze samenwerkingsvorm kunnen wij zeer gericht die expertise inzetten die voor uw organisatie van belang is. En wij doen dit tegen scherpe tarieven.

Om de efficiëntie hoog te houden, communicatie optimaal te laten verlopen en om accuraat te opereren is er altijd slechts 1 aanspreekpunt voor u. Hij of zij draagt de verantwoording voor de kwaliteit van de dienstverlening.

.

Visie

Wij werken vanuit de overtuiging dat ons dienstenportfolio onderscheidend moet zijn om aan onze relaties concrete meerwaarde te bieden. In samenwerking met onze partners is het doel om door de juiste keuzes het beste aanbod binnen ons marktgebied te hebben. Alleen dan kunnen we onze klanten ondersteunen de top te bereiken.

.

Mission Statement

Wij zijn een onafhankelijke, betrokken en deskundige Business Partner, die zich ten doel stelt om de prestatie van onze klanten te optimaliseren, door kwalitatief hoogwaardige oplossingen, producten en diensten te adviseren, te leveren, te implementeren en te beheren.

.

Copyright © 2007 Weisz Consultancy

Advertenties